Onthaasten Puur!

Vliegvissen op de altijd vechtende lady of the stream, zoals de vlagzalm ook genoemd wordt. Of vang die wilde bruine forel uit je dromen. En dat alles in een ongekend mooie en nog ongerepte natuur. Geen hengeldruk, geen files aan de waterkant. Alleen jij, je hengel en de oorverdovende stilte. Dat is onthaasten puur!

Snoekvissen? Dan tref je het helemaal. Onze meren zitten werkelijk vol met snoeken die er op wachten gevangen te worden. Ook hier geen hengeldruk. Je vist alleen of met je vismaat vanuit je eigen bootje. Door het spectaculaire fenomeen van de middernachtzon hoef je niet te stoppen als het donker wordt.

Wij wonen midden in het paaigebied van de wilde Oostzeezalm en vanaf augustus kun je bij ons gericht op zalm vissen. Vanaf de oever of vanuit een (roei)boot, met de vliegenhengel of spinhengel, op eigen houtje of met een gids, het is allemaal mogelijk.

De Arrangementen

Vliegvissen op vlagzalm en forel, snoeken op een van onze meren of misschien wel vissen op zalm?

Je visavontuur bij Laplandtime is all inclusive, dus geen ongewenste verrassingen achteraf. Afhankelijk van je arrangement is inbegrepen: verblijf in onze accommodaties, alle maaltijden, benodigde vergunningen, vervoer naar de visstekken, begeleiding, gebruik boot met electromotor.


Vliegvis OnedayGuide

Je verblijft een hele week op basis van volpension. De eerste dag wordt je de begeleid door je gids, hij geeft je alle informatie die je nodig hebt om succesvol te zijn in onze wateren. Met de tips die je de eerste dag krijgt zal het geen probleem meer zijn je visvakantie tot een succes te maken. Eindeloos zoeken naar de beste stekken is niet nodig want je krijgt dagelijks tips waar het op dat moment het beste zal zijn om te gaan vissen. Tegen meerprijs kun je extra gidsdagen boeken. Gedurende de maand augustus kun je als extra ook proberen een wilde zalm aan de haak te slaan. Prijs €650 p/p bij gedeelde kamer en €800 bij 1 persoon per kamer. Prijs is inclusief alle vergunningen. Minimaal aantal deelnemers is 2 en maximaal 4.
Klik de pijl voor het aanvraagformulier

Snoekvissen

Je verblijft een week op basis van volpension: ontbijt, lunchpakket en diner. Tegenover ons huis ligt een groot meer dat vol zit met snoek, waaronder ook veel metersnoeken. Je hebt de beschikking over je eigen boot met elektromotor, tegen meerprijs is er ook een 4/takt benzinemotor beschikbaar. Gedurende de maanden juni en juli gaat de zon niet onder en kun je dus 24 uur op het water zijn. Tevens hebben we een boot met benzinemotor te huur op een groot meer niet ver van onze lokatie, € 30/dag, ook dit meer zit vol met snoek en baars. Prijs voor de accomodatie incl. volpension is €550 p/p bij gedeelde kamer en €700 bij 1 persoon per kamer. Maximaal aantal deelnemers 4.
Klik de pijl voor het aanvraagformulier

Vliegvis FullGuide

Je verblijft een hele week op basis van volpension en je wordt iedere dag begeleid door je gids. Na het ontbijt gaan we er samen op uit en je vist, afhankelijk van de waterstand, op een van onze rivieren. Daarbij gaan we iedere dag naar een andere stek en krijg je waar nodig hulp van je gids zodat je ook daadwerkelijk vis zult vangen. Je komt tijdens onze tochten op plekken die alleen bekend zijn bij de "locals" en dankzij je gids heb je vanaf dag 1 alle benodigde kennis in huis. 100% vangstgarantie! Gedurende de maand augustus kun je als extra ook een dag op zalm vissen. Prijs €800 p/p bij gedeelde kamer en €950 bij 1 persoon per kamer. Prijs is inclusief alle visvergunningen. Minimaal 2 en maximaal 4 personen. Klik de pijl voor het aanvraagformulier

Vliegvissen Cursus

Ideaal voor de beginnende vliegvisser. Je krijgt de hele week begeleiding van een gids. Hij brengt je de beginselen bij van het werpen met de vliegenhengel en samen gaan jullie het avontuur tegemoet. Je krijgt gedurende de week heel wat informatie betreffende materiaal keuze en het belangrijkste hoe goed te vissen in stromend water. Je gids leert je hoe je het water "kunt lezen" en met die schat aan informatie sta je straks aan iedere rivier je mannetje met de vliegenhengel. Door de kleine groep krijgt iedereen veel aandacht. 100% vangstgarantie! Je verblijft op basis van volpension. Prijs € 950 p/p bij een gedeelde kamer en € 1100 bij 1 persoon per kamer. Je hoeft geen uitrusting aan te schaffen, het benodigde materiaal is in de prijs inbegrepen. Minimaal 2 en maximaal 4 personen.
Klik de pijl voor het aanvraagformulier

Laplandtime video's

Een video impressie van onze Laplandzomer

Impressie visseizoen 2015