Onthaasten Puur!

Vliegvissen op de altijd vechtende lady of the stream, zoals de vlagzalm ook genoemd wordt. Of vang die wilde bruine forel uit je dromen. En dat alles in een ongekend mooie en nog ongerepte natuur. Geen hengeldruk, geen files aan de waterkant. Alleen jij, je hengel en de oorverdovende stilte. Dat is onthaasten puur!

Snoekvissen? Dan tref je het helemaal. Onze meren zitten werkelijk vol met snoeken die er op wachten gevangen te worden. Ook hier geen hengeldruk. Je vist alleen of met je vismaat vanuit je eigen bootje. Door het spectaculaire fenomeen van de middernachtzon hoef je niet te stoppen als het donker wordt.

Wij wonen midden in het paaigebied van de wilde Oostzeezalm en vanaf augustus kun je bij ons gericht op zalm vissen. Vanaf de oever of vanuit een (roei)boot, met de vliegenhengel of spinhengel, op eigen houtje of met een gids, het is allemaal mogelijk.

De Arrangementen

Vliegvissen op vlagzalm en forel, snoeken op een van onze meren of misschien wel vissen op zalm?

Je visavontuur bij Laplandtime is all inclusive, dus geen ongewenste verrassingen achteraf. Afhankelijk van je arrangement is inbegrepen: verblijf in onze accommodaties, alle maaltijden, benodigde vergunningen, vervoer naar de visstekken, begeleiding, gebruik boot met electromotor.


Vliegvisarrangement

Je verblijft een hele week op basis van volpension. Na het ontbijt gaan we er samen op uit en vissen iedere dag, afhankelijk van de waterstand, op een van onze rivieren. Daarbij vissen we iedere dag op een andere plek en krijg je waar nodig aanwijzingen zodat je ook daadwerkelijk vis zult vangen. 100% vangstgarantie! Gedurende de maand augustus kun je als extra ook een dag op zalm vissen. Prijs €690 p/p bij gedeelde kamer en €850 bij 1 persoon per kamer. Maximaal aantal deelnemers is 4.
Klik de pijl voor het aanvraagformulier

Snoekvissen

Je verblijft een week op basis van volpension. Tegenover ons huis ligt een groot meer dat vol zit met snoek, waaronder ook veel metersnoeken. Je hebt de beschikking over je eigen boot met elektromotor. Gedurende de maanden juni en juli gaat de zon niet onder en kun je dus 24 uur op het water zijn. Tegen meerprijs is er ook een boot met benzinemotor beschikbaar. Deze ligt op een groot meer met veel snoek maar ook forel en "röding". Prijs €400 p/p bij gedeelde kamer en €570 bij 1 persoon per kamer. Maximaal aantal deelnemers 4.
Klik de pijl voor het aanvraagformulier

Zalmarrangement

Ieder seizoen zijn de laatste 3 weken gereserveerd voor de zalmvisser. De zalm is dan volop in de rivier en met de juiste aanwijzingen en wat geluk heb je grote kans een mooie Oostzeezalm aan de haak te slaan. De zalmvisserij vergt veel inzet en doorzetting van zowel visser als gids. Je verblijf is op basis van volpension. Prijs € 950 p/p bij een gedeelde kamer en € 1100 bij 1 persoon per kamer. Maximaal aantal deelnemers 4
Klik de pijl voor het aanvraagformulier

Combi arrangement

Combineer het snoekvissen op een van onze meren met het vliegvissen op de rivier. 3 Dagen ga je vliegvissen op de rivier en 3 dagen met de spinhengel of vliegenhengel op snoek en baars. Tijdens de visdagen op de rivier word je begeleid en krijg je waar nodig tips zodat je zeker vis zult vangen. Je verblijft op basis van volpension. Prijs € 590 p/p bij een gedeelde kamer en € 750 bij 1 persoon per kamer.
Klik de pijl voor het aanvraagformulier

Laplandtime video's

Een video impressie van onze Laplandzomer

Impressie visseizoen 2015