Vissen op Vlagzalm en Forel

Vissen op Snoek

Vissen op Zalm

NextPrev

Vliegvisarrangement,

Visarrangement voor het seizoen 2019.

Aankomst vrijdagmiddag  Vertrek vrijdagochtend.
Aankomst/Vertrek kan i.v.m. vliegreis afwijken.

Dag 1.  (Vrijdag). Kennismaken en intrek nemen in de kamer. De rest van de dag gebruiken we om bij te komen van de reis, 's avonds eten we gezamelijk waarbij we ook de visstrategie voor de komende week zullen bespreken.

Dag 2 t/m dag 7. Na een stevig Zweeds ontbijt gaan we met de auto op weg naar de visplek van die dag. Afhankelijk van de waterstand zullen we vissen op de Vindelälv, Gargån of de Juktån. We vissen op plekken die alleen bekend zijn bij de plaatselijke bevolking en waar het meer dan waarschijnlijk is dat je geen andere vissers zult tegenkomen.
Je visgids, die de hele dag bij je blijft, helpt je waar mogelijk met het geven van aanwijzingen. Hij kent het gebied en het water op zijn duimpje en daardoor zul je altijd vis vangen!
Als de omstandigheden dit toe laten zullen we iedere dag een andere visstek bezoeken. Hierdoor zul je ook de ongerepte Laplandse natuur wat beter leren kennen. Het is niet onwaarschijnlijk dat we op onze route naar de visplek een ontmoeting hebben met rendieren of een eland.
De lunch gebruiken we aan de waterkant.

Tegen de avond keren we huiswaarts waar een overheerlijke Zweedse avondmaaltijd op ons wacht. De echte 'die-hards' kunnen daarna nog tot diep in de nacht gaan snoeken op het meer tegenover ons huis. Tijdens de maanden juni/juli gaat de zon niet onder en hoef je dus niet te stoppen met vissen omdat het donker wordt.
Maar ook languit op de bank voor de t.v. of genietend van de heerlijke avondrust op onze varanda. Ook dat is mogelijk!

Dag 8.   Na een stevig ontbijt is het -helaas- tijd voor de thuisreis.

De prijs voor deze visweek inclusief alle maaltijden, vergunningen en vervoer van en naar de visplekken bedraagt: 480 euro per persoon. Ook de visgids die je de gehele dag met raad en daad terzijde staat is hierbij inbegrepen.

Omdat we kwaliteit willen bieden is het maximaal aantal deelnemers 4.
Het programma kan aangepast worden aan de individuele wensen van de gast.
Dit arrangement kan alleen geboekt worden i.c.m. het huren van een kamer.
Voor verdere informatie en vragen mag je altijd contact opnemen of vul het boekingsformulier in.